Over Improved IT

Wie zijn wij

Een indrukwekkende geschiedenis, met een nieuwe naam.

Issue Information Technology werd opgericht in 1985. Vanuit haar basis in Rotterdam groeide Issue uit tot een alom gerespecteerd bedrijf van formaat met meer dan 250 medewerkers.

Issue Information Technology was een organisatie waar men rekening mee diende te houden. Haar vele klanten, van groot mkb tot de enterprise, kwamen uit sectoren variërend van Overheid, industrie, gezondheidszorg, finance en onderwijs.

Gezien de stormachtige technologische ontwikkelingen in de IT sector van de laatste jaren, en de steeds sneller veranderende markt, besloot het management team een koerswijziging in te zetten en haar strategie aan te passen teneinde haar klanten nog beter dan voorheen te kunnen bedienen. Tegelijkertijd werd een nieuwe naam geïntroduceerd: Improved IT.

Nog altijd is de oprichter van Issue Information Technology betrokken binnen het management team van Improved IT om de nieuwe organisatie richting te geven in het tijdperk van Cloud- en Software Defined technologieën.

Senior Experts.

Met een zeer ervaren team van IT experts focust Improved IT op ‘best of breed’ en opkomende technologieën in de segmenten: Data Center, IT security en Netwerk infra.

Een grote passie voor nieuwe, innovatieve concepten en opkomende technologieën.

De juiste technologische keuzes maken met- en voor onze klanten waardoor zij haar doelstellingen behalen tegen de meest economische TCO/ROI.

Technologie sessies, High en Low level designs, wereldwijde on- en off site consultancy en support, levering, implementatie en support contracten.

Verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Een organisatie die legacy free is en die snel kan inspringen op de veranderende marktomstandigheden.

Strategisch partnership, Global services!

Improved IT heeft strategische partnerships met toonaangevende technologie bedrijven. Deze partnerships, gecombineerd met onze zeer wendbare organisatie, zonder ballast uit het verleden, maakt dat we op wereldwijde schaal de volgende services kunnen aanbieden: Design, rollout, implementatie, consultancy en support.

Onze strategische partners zijn stuk voor stuk gekwalificeerd als ‘best in class’ door de gerenommeerde onderzoeksbureaus zoals: Gartner, IDC, Forrester & The 451 Group.

Een sterke passie voor innovatie. Daar waar anderen denken aan traditionele vendoren & oplossingen, is het onze gewoonte om een compleet plaatje te schetsen voor onze klanten en verder te kijken dan de voor de hand liggende keuzes. Technologie als middel, niet als doel op zich ! Opkomende technologieën dienen onderdeel te zijn van de shortlist.

Verwachtingen overtreffen!

Ontwerpen en implementeren van IT infrastructuren is onze dagelijkse passie. Meer leveren dan onze klanten vragen van ons en de verwachtingen overtreffen is onze persoonlijke uitdaging. Wat hiervoor benodigd is:

  1. Return on Investment. We streven naar de best mogelijke ROI voor onze klanten. Dit is altijd een combinatie van:
    1. Financiële voordelen: verlagen en optimaliseren van Capex en Opex uitgaven.
    2. Operationele efficiëntie: Meer doen met minder, verlagen van de complexiteit.
  2. Subject matter expertise. Ons hoge expertise niveau is bewezen en erkend in de markt. We monitoren en verbeteren de skills van onze technische teams constant. Onze certificeringen worden periodiek verlengd en we blijven constant up to date met nieuwe technologieën om de markt een stap voor te blijven.
  3. Best of breed. Als je de klant de beste oplossing voor zijn situatie wil bieden dan kun je er niet omheen om ook te kijken naar opkomende (emerging) technologieën. De (IT) wereld verandert constant en traditionele keuzes zijn zeker niet altijd de beste keuzes.
  4. ‘The proof is in the eating !’ zeggen wij altijd. Daarom is voor ons een Proof of Concept (POC) een vast onderdeel binnen onze aanpak.

Meer weten? Neem hier contact op. 

Enkele klanten van Improved IT…